Gattuso: Teže nego protiv Dinama je igrati na užasnom terenu četvrtoligaša u Kupu

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

HAJDUKOV trener je u najavi sutrašnje domaće utakmice protiv Gorice u sedmom kolu SHNL-a govorio o mečevima koje je Hajduk igrao prije toga. Osim na pobjedu kod Dinama (1:0) prošlog vikenda, osvrnuo se i na pobjedu (4:0) kod četvrtoligaša Bilogore '91 u 1/16 finala SuperSport Hrvatskog kupa: 

"Sutra nas očekuje teška utakmica. Vidjeli ste kako je Gorica igrala protiv Rijeke, vidjeli ste kako igra u obrani. Moramo stvarati šanse da ih dovedemo u neugodnosti i držati ih u njihovom polju. Od momčadi tražim mentalitet kao i protiv Dinama, mora se ići sto posto želi li se pobijediti u ovoj utakmici.

"Teren je bio užas, sreća je da se nitko nije ozlijedio. Bila je to utakmica u kojoj se puno može izgubiti, a malo dobiti"

Moram pohvaliti i utakmicu u Kupu, mentalitet momčadi. Teren je bio užas, sreća je da se nitko nije ozlijedio. Pohvale mladima. Bila je to utakmica u kojoj se puno može izgubiti, a malo dobiti. Teže je igrati takve utakmice nego utakmice protiv Dinama. Čestitam momčadi na rezultatu.

Ne postoje utakmice koje su lake za igrati, svaka stvara probleme. Tri boda protiv Rijeke ili Dinama su jednaka tri boda protiv bilo koga drugoga. Ne smijemo podcijeniti nikoga, moramo imati volju i ljutnju da bismo pobijedili."

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.