Golčina Modrića u pripremi za utakmicu Lige prvaka. Pogledajte majstorski potez

Screenshot: X

REAL MADRID gostovat će od 21 sat kod Lillea u utakmici 2. kola Lige prvaka. Realovi nogometaši odradili su trening na stadionu Pierre-Mauroy i spremno dočekuju ogled protiv francuskog sastava. S treninga Realovog tima dijeli se snimka Modrićeve majstorije.

Modrić je odigrao 20 minuta za branitelje naslova u utakmici 1. kola. Nju je momčad Reala igrala protiv Stuttgarta, a kapetan hrvatske reprezentacije i madridskog velikana u igru je ušao u 70. minuti pri rezultatu 1:1. Real je slavio 3:1 uz Modrićevu asistenciju Antoniju Rüdigeru za vodstvo u 83. minuti.

Hoće li danas dobiti veću minutažu odlučit će trener momčadi Carlo Ancelotti, no Modrić je u gradskom derbiju protiv Atletica (1:1 u prošlom kolu La Lige) dokazao da za njega ima mjesta u početnoj postavi. Ancelotti je bio rekao da je Modrić za njega bio najbolji igrač tog derbija.

Srušio rekord

U tom je ogledu postao jedini igrač u ligama Petice ove sezone koji je imao savršen dodavački omjer, a da je više od 40 puta pokušao dodati loptu. Imao je 58/58, a Opta je pisala da je postavio svoj rekord u 367 utakmica La Lige koje je dosad odigrao te da je to rekord igrača Reala u derbijima protiv Atletica od najmanje sezone 2005./06.

"Hrvat je kapetan i mozak Reala. Odigrao je veliku utakmicu", pisala je Marca, a As o izvedbi hrvatskog veznjaka u tom susretu dodao: "Modrić je još uvijek sila i to je dokazao."

Da se dobro osjeća, dokazao je i golčinom na treningu. Arda Güler dodao mu je loptu s velike udaljenosti s lijeve strane terena. Modrić je natrčao na nju i u skoku je iz prve poslao u mrežu udarcem desne noge.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.