Guardiola nakon utakmice davao upute suparničkom igraču. Pogledajte hit scenu

Screenshot: Twitter

MANCHESTER CITY dramatično je pobijedio Fulham (3:2) u sedmom kolu Premier lige. Za važnu pobjedu, kojom su aktualni prvaci održali korak na vrhu s Liverpoolom i Arsenalom, najzaslužniji su Mateo Kovačić s dva gola i Adama Traore. Naime, krilni napadač Fulhama promašio je nekoliko sjajnih prilika te tako gostima upropastio mogućnost senzacije.

Zato je nakon utakmice u fokusu bio Traore, a pažnja gledatelja još je više postala usmjerena prema njemu kada mu je prišao Guardiola. Međutim, on nije napravio ono što u takvim situacijama čine suparnici; rukovao se i pozdravio s njim. Guardiola je Traoreu dao par konkretnih savjeta kako da popravi završnicu. Radio je to živo gestikulirajući, čime je privukao pažnju i velike pohvale. 

"Pep Guardiola toliko voli nogomet da je, nakon što je Traore promašio toliko prilika, poslije utakmice došao do njega i učio suparničkog igrača", komentirao je na X-u bivši igrač Robert Earnshaw. U sličnom tonu su ostali komentari: "Volim ovaj video i koliko je Adama pažljivo slušao što mu Pep govori. Ovo je nogomet", "Bravo, Pep, na tome što si mu pokazao kako da popravi finiširanje."

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.