Gvardiol na društvenim mrežama uputio poruku hrvatskim navijačima

Foto: Profimedia

HRVATSKA je u Lisabonu pobijedila Portugal 2:1 u posljednjoj pripremnoj utakmici uoči Europskog prvenstva. Bio je ovo osmi susret Hrvatske i Portugala, a hrvatska reprezentacija ostvarila je prvu pobjedu. Luka Modrić zabio je iz kaznenog udarca u osmoj minuti, Diogo Jota je izjednačio u 48., a Ante Budimir je u 56. minuti donio pobjedu Hrvatskoj.

Joško Gvardiol je protiv Portugalaca igrao na lijevome boku, kao što to čini u Manchester Cityju, iako je inače stoper. Nakon susreta dao je izjavu za Novu TV. "Dobra igra, pogotovo prvo poluvrijeme, šteta što nismo zabili koji gol više. Ovako izgleda kao da je bilo tijesno. Portugal je bio opasan i manjak koncentracije koštao nas je gola. Ali nismo izgubili glavu i za ovo trebamo biti spremni na Euru jer nas čekaju teške utakmice", rekao je najskuplji branič svijeta.

Nakon utakmice uzeo mobitel i uputio poruku navijačima

Hrvatska reprezentacija ima privilegij da je navijači prate gdje god igrala, neovisno o tome radi li se o prijateljskoj utakmici ili borbi za medalje na svjetskim prvenstvima. U Lisabonu ih se pojavilo nekoliko stotina, a Gvardiol je na društvenim mrežama pokazao koliko to cijeni i uputio lijepu poruku uz fotografiju hrvatskih navijača na stadionu: "Hvala vam na potpori, sretan povratak kući ili dolazak u Njemačku. Idemo!"

Graika: Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.