Hezonju pitali hoće li doći u Partizan: Kako da vam odgovorim na to?

Foto: Klodian Lato/EUROKINISSI/PIXSELL

MARIO HEZONJA bio je najveća zvijezda reprezentacije Hrvatske, koja je odigrala revijalnu utakmicu protiv zvijezda Eurolige na memorijalu Dražen Petrović, koja se igrala u zagrebačkoj Areni u četvrtak. Hezonja je nakon utakmice dao intervju za srpski Telegraf. Glavno pitanje bilo je postoji li šansa da hrvatski košarkaš, koji je trenutno u Real Madridu, zaigra za Pertizan.

"Kako da sad odgovorim na to? Vidim se i ne vidim se u budućnosti u Partizanu. To su teška pitanja i teški odgovori, ali im se maksimalno zahvaljujem. Ja jesam malo asocijalan, ali u životu nikad nisam pričao s nekim i da sam tako uživao kao kad sam pričao sa Željkom Obradovićem.

To je nešto nevjerojatno, da je čovek toliko opušten, a kao da je sav od zlata. Koliko je osvojio i što je napravio za našu europsku košarku, hvala mu od srca, ne samo za ovo ljeto, već za sve, pošto je uvijek bio pristupačan za mene, znao je da me zagrli i da mi kaže velike stvari, što jedan igrač treba čuti od velikog trenera. Hvala i njemu i gospodinu Saviću", rekao je Hezonja za Telegraf.

Navijač Partizana

Mario Hezonja (29) ovog je ljeta potpisao novi ugovor s Realom, koji vrijedi do 2029. godine. Bilo je malih komplikacija pa se nagađalo da bi mogao čak i završiti u Partizanu, ali to se nije dogodilo.

Maštali su o tome navijači beogradskog kluba, koji su na društvenim mrežama pozivali hrvatskog igrača da dođe. Hezonja je izjavio više puta da je navijač Partizana, redovito mu u Beogradu Grobari plješću, neovisno za koji klub igra. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.