Ivković složio najboljih 11 SHNL-a. Pogledajte sastav

Foto: Screenshot (HRT)

ZAVRŠENA je 33. sezona SuperSport HNL-a. Dinamo je postao prvak 25. put, 18. put u posljednjih 19 godina. Rijeka je završila druga, a Hajduk treći. U Europu će još i Osijek, a iz lige je ispao Rudeš. Stručni komentator HRT-a Tomislav Ivković u emisiji Stadion izabrao je najboljih 11.

Ivković izabrao najboljih 11 sezone

Momčad prvenstva po njegovom izboru igrala bi u formaciji 4-3-3:

Čavlina (Lokomotiva); Jurišić (Osijek), Radeljić (Rijeka), Galešić (Rijeka); Sigur (Hajduk); Sučić (Dinamo), Fruk (Rijeka), Baturina (Dinamo); Pjaca (Rijeka), Šotiček (Lokomotiva), Petković (Dinamo)

Ivković je pojasnio: "Čavlina je imao odličnu sezonu, budućnost je hrvatskog nogometa, dao sam mu prednost ispred ostalih igrača. Mogao je biti Labrović ili Nevistić, ali Čavlina već drugu sezonu brani standardno dobro. Radeljić i Galešić su pokazali u Rijeci da su igrali na vrhunskom nivou.

"Petković je tata-mata ove ekipe"

Jurišić je procvao u Osijeku, a Sigur nas je navikao da može biti na poziciji desnog beka od velike koristi jer ima smirenost, zna igrati i zadrži loptu, rekao je Ivković pa nastavio: "Sučić je odigrao vrlo dobru sezonu, Baturina isto, Fruk je malo nestao, ali oni su budućnost, ja volim mlade i budućnost.

Pjaca je nestao poslije Egipta, ali nadam se da će biti pravi za reprezentaciju, Šotiček je odigrao odličnu sezonu, a Petković je tata-mata ove ekipe. "

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.