Egipatski reprezentativac Refaat preminuo u 32. godini

Foto: Profimedia

POVREMENI egipatski nogometni reprezentativac Ahmed Refaat preminuo je u 32. godini, objavio je njegov klub Modern Future na svojoj službenoj stranici.

Refaat je doživio srčani udar u ožujku tijekom utakmice svog Futurea protiv Al Ittihada iz Aleksandrije u egipatskom prvenstvu. Srušio se na terenu u 89. minuti, a u pomoć su mu odmah pritrčala dva nogometaša Al Ittihada. Vrlo brzo stiglo je i medicinsko osoblje, a susret je prekinut.

Refaat je bio u bolnici do 11. travnja, a u lipnju se prvi put pojavio u javnosti tijekom televizijskog intervjua. Međutim, prema izvješćima lokalnih medija, situacija se ozbiljno pogoršala i ponovno je hospitaliziran u petak, a u subotu je preminuo.

Uzrok njegove smrti nije službeno otkriven, ali se vjeruje da je povezan sa srčanim komplikacijama koje je pretrpio početkom godine. Refaat se pridružio Modern Future FC-u iz rivalskog Masryja u listopadu 2021., a za taj je klub zabio ​​devet golova u 29 nastupa prošle sezone. Igrao je i za Zamalek i Enppi, dok je za egipatsku reprezentaciju upisao sedam nastupa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.