Zvali su ga Novi Messi. Bio je vrijedan 80 mil. eura, a sad bi mogao otići iz Barce

Foto: EPA

ANSU FATI bit će na pripremama Barcelone, koje pod vodstvom novog trenera Hansija Flicka započinju u srijedu. Bit će mu to posljednja šansa da dokaže da je vrijedan Barceloninog dresa ili će u protivnom morati napustiti klub, javljaju španjolski mediji.

U slučaju da Flick presudi da mu Fati ne treba, u Barceloni se neće suzdržavati od mogućnosti njegove prodaje iako je i posudba opcija. Spominje ga se u kontekstu prijelaza u brojne španjolske klubove, ali postoji i interes iz Turske. Marca piše da je Mourinho osobno kontaktirao klub i raspitivao se o uvjetima njegova dovođenja.

Novi Messi u prošloj sezoni igrao prosječno 27 minuta za Brighton

Fatija, danas 21-godišnjaka koji igra na poziciji lijevog krila, a iskoristiv je i u veznom redu i u napadu, ne tako davno nazivali su "novim Messijem". Prije tri godine Transfermarkt ga je procjenjivao na 80 milijuna eura, a danas vrijedi 25 milijuna.

Prošle sezone odigrao je 19 ligaških utakmica na posudbi u Brightonu, ali s prosjekom od samo 27 minuta. Zabio je dva prvenstvena gola. Pod ugovorom s Barcelonom je do ljeta 2027. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.