Iz Reala se oglasili o Modriću

Foto: EPA

KAPETAN hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić za dva tjedna će se priključiti pripremama Real Madrida uoči nove sezone, rekao je u srijedu klupski dužnosnik. "Luka Modrić je igrač Real Madrida. Ovdje će trenirati s nama već 25. srpnja", izjavio je dužnosnik za Hinu.

Modriću, 38-godišnjem veznom igraču, ugovor je istekao prije deset dana. Europski prvak Real Madrid još uvijek nije putem svoje internetske stranice izvijestio o produženju suradnje.

Real očekuje Modrića na pripremama

Hrvatski igrač je na godišnjem odmoru nakon što je Hrvatska ispala s Europskog prvenstva prije desetak dana. U posljednjoj utakmici, remiju 1:1 s Italijom, zabio je vodeći gol poslije neiskorištenog jedanaesterca. Modrić će nakon povratka u Madrid tri dana trenirati sa suigračima u klupskom kampu u sjevernom predgrađu Valdebebasu, a onda će poletjeti prema Sjedinjenim Državama.

"Američka turneja počinje 28. srpnja", izjavio je dužnosnik.

Postaje kapetan Reala

Modrić bi trebao preuzeti kapetansku vrpcu nakon što ju je prošli mjesec ostavio 34-godišnji branič Nacho Fernandez napustivši klub. Dosad je bio dokapetan. Real Madrid će na američkim pripremama igrati 1. kolovoza protiv Milana, a onda ga čekaju Barcelona i Chelsea.

U Varšavi će zatim igrati finale europskog Superkupa s talijanskom Atalantom. Modrić nastupa za Real Madrid od ljeta 2012. godine te je s njim osvojio 26 trofeja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.