Jertec: Laž je da nisam prošao na liječničkom u Le Mansu, ali ipak ostajem u Hrvatskoj

DARIO JERTEC odlučno opovrgava novinske napise o neuspješnom liječničkom pregledu u Le Mans-u, objašnjavajući kako je samo bio pozvan kao gost na utakmicu s Touluseom.

"Napisi da nisam prošao na liječničkom u Francuskoj su čista laž. Pa ja ljudi nisam ni bio tamo na liječničkom pregledu, već sam pozvan kao gost kluba na utakmicu s Toulouseom." - rekao je Dario Jertec za Index.

Dario napominje kako je umoran od silnih medijskih priča. Za sada ne zna što dalje, a kaže, trenutno je igrač Varteksa.

"Mene je Le Mans već dugo vremena zvao u goste. Ovoga puta sam to prihvatio, što naravno ni u kom slučaju, ne znači da radim na inozemnom transferu. Pomalo me počinju umarati ove priče oko mog transfera. Ne znam gdje ću nastaviti karijeru. Za sada sam u Varteksu." - nastavlja Dario Jertec.

Jertec nam je priznao da je pročitao tekst u kojem se Zdravko Mamić odriče njega i Pokrivača, ali ne želi još otkriti gdje će nastaviti karijeru.

Ma da, pročitao sam tekst i ne želim to komentirati. Iskreno, ne znam gdje ću nastaviti karijeru, možda u Hajduku, ali još ništa nije sigurno. Što se tiče Pokrivača, to će te morati njega pitati, o njegovoj se sudbini radi. -završio je razgovor za Index Jertec.

V.B.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.