Jurić ponovo kiksao s Romom i došao na korak do otkaza

Foto: EPA

IVAN JURIĆ je s Romom odigrao 1:1 kod Monze u sedmom kolu Serie A. Iako je momčad hrvatskog trenera povela u 61. minuti pogotkom Artema Dovbika, Dany Mota je samo sedam minuta poslije postavio konačnih 1:1. Ako je vjerovati talijanskom Corriere dello Sportu, ovakav rezultat mogao bi predstaviti ogroman problem za Jurića.

Juriću prijeti otkaz?

Naime, spomenuti medij je uoči utakmice s Monzom pisao da Juriću prijeti otkaz ako ne osvoji sva tri boda. S obzirom na to da je Roma uspjela ubilježiti tek bod, Juriću prijeti otkaz nakon manje od tri tjedna na klupi kluba iz glavnog grada Italije. U ta je tri tjedna Jurić u Serie A osvojio sedam od mogućih devet bodova (pobjede nad Udineseom i Venezijom te današnji remi s Monzom), dok je u Europa ligi remizirao s Athletic Bilbaom i izgubio kod Elfsborga.

"Vodstvo kluba je nakon sjajnog Jurićevog starta i pobjede nad do tada vodećim Udineseom (3:0), ogorčeno jako lošim igrama u pobjedi nad Venezijom (2:1) te posebno nakon očajne predstave u porazu kod Elfsborga (1:0) u Europa ligi, počelo imati ozbiljne sumnje u Hrvata. Čudno im je i kako je momčad sjajno odigrala prvo poluvrijeme protiv Athletic Bilbaa (1:1) u EL-u, a onda, kada je pala u drugom dijelu, Jurića nije bilo nigdje", pisao je CdS uoči utakmice i zaključio:

"Razlog zbog kojeg su klub i Jurić u ovakvoj situaciji je banalan i zabrinjavajuć - Roma je u kaosu na svim razinama. I još nije našla izlaz iz njega."

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.