Kalik: Hvala k...

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

HAJDUK je pobijedio Šibenik 4:0 na Poljudu u zadnjoj utakmici devetog kola SuperSport HNL-a. Ivan Rakitić, Bruno Durdov, Anthony Kalik i Marko Livaja bili su strijelci za domaću momčad. Hajduk je ovom pobjedom zasjeo na prvo mjesto SuperSport HNL-a. Ima dva boda više od Dinama i Rijeke. Utakmicu je komentirao veznjak Hajduka Kalik, kojem je ovo bio prvi gol u sezoni.

"Rekao bih - hvala k... Od početka do kraja smo dominirali, dobro smo ušli u utakmicu i napravili sve što trener želi. Ne znam ni ja kako se Prpić našao u poziciji da mi asistira. Ali napokon je ušla lopta. Volio bih da je ovaj gol početak jedne serije. Odmorit ćemo par dana pa nastavljamo dalje. Na dobrom smo putu i nadamo se da ćemo ovako nastaviti", rekao je Kalik nakon utakmice.

Kalik je povećao vodstvo Hajduka na 3:0 u 62. minuti. Dominik Prpić ušao je u sredinu i sjajno proigrao Kalika, koji je neobičnim udarcem prebacio Antonija Đakovića. Bio je to Kalikov prvi pogodak ove sezone. Dugo osporavani Australac odigrao je još jednu dobru utakmicu te je iz igre ispraćen pljeskom splitske publike.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.