Carević: Neki moji igrači bili su impresionirani

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

HAJDUK je pobijedio Šibenik 4:0 na Poljudu u zadnjoj utakmici devetog kola SuperSport HNL-a. Ivan Rakitić, Bruno Durdov, Anthony Kalik i Marko Livaja bili su strijelci za domaću momčad. Hajduk je ovom pobjedom zasjeo na prvo mjesto SuperSport HNL-a. Ima dva boda više od Dinama i Rijeke. Utakmicu je komentirao trener Šibenika Mario Carević.

"Zadovoljni smo stanjem na tablici, ali ne i zadnjim utakmicama"

"Ovo je naša realnost. Čestitam Hajduku na zasluženoj pobjedi. Napravili smo samo tri prekršaja. Ako želiš u ovakvoj utakmici nadomjestiti kvalitetu, moraš biti agresivan. Pojedinci su bili impresionirani. Moramo se tući s protivnicima s kojima se možemo tući. S Hajdukom ne možemo. Plan nam je pao u vodu u prvoj minuti. Promijenili smo malo sustav kasnije. Mislili smo isključiti Rakitića iz kreacije i dozvoliti nekim drugim igračima da kreiraju. No on je stalno sebi kreirao prostor i stalno bio na lopti.

Možemo biti zadovoljni stanjem na tablici, ali ne i ovim zadnjim utakmicama. Moramo biti opasniji po gol, na tome moramo raditi. Bio sam u Hajduku 20 godina, bio mi je čudan osjećaj biti na drugoj strani. Bio sam fokusiran samo na svoju momčad, no lijepo se bilo vratiti", rekao je Carević za Max Sport.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.