Jurića novinari već pitali koliko dugo se vidi u Romi: "Razmišljam samo o sutra"

Foto: EPA

IVAN JURIĆ u četvrtak će debitirati kao trener u europskim natjecanjima. Njegova Roma u prvom kolu Europa lige dočekuje Athletic Bilbao. Jurić, koji je Romu preuzeo prošlog tjedna i startao 3:0 pobjedom nad Udineseom, na konferenciji za medije istaknuo je da ne pridodaje puno pažnje svom europskom debiju.

"Pripremamo se na isti način. Ništa se ne mijenja. Koncept je uvijek isti, a trenutno emocije ne prevladavaju. Razmišljam samo o utakmici. Momčad mora nastaviti raditi dobre stvari kao prije par dana. Sigurno je da ćemo onda dobiti i prikladnu podršku", rekao je Jurić, kojeg su novinari pitali vidi li se u Romi i nakon što mu na kraju sezone istekne ugovor:

"Da budem potpuno iskren, razmišljam samo kako pobijediti sutra. Idemo utakmicu po utakmicu i pokušavamo raditi prave stvari. Puni fokus je na sutrašnjoj utakmici i ne idem dalje od toga. Koji je cilj kluba? Nismo razgovarali o tome. Trenutno samo želim vidjeti istu izvedbu kao nekidan. Želim se upoznati s ekipom na pravi način i želim prepoznati što mogu dati igračima."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.