Le Parisien: Žestoka svađa Mbappea i predsjednika PSG-a. Tresli su se zidovi

Foto: EPA

FRANCUSKI nogometaš Kylian Mbappe posvađao se s predsjednikom PSG-a Nasserom Al-Khelaifijem u nedjelju navečer, prije utakmice s Toulouseom. Navodno je katarski milijarder zamjerio Mbappeu jer ga Francuz nije spomenuo u svom oproštajnom videu, koji je prikazan na velikom ekranu na stadionu u Parizu.

Kako navodi francuski list Le Parisien, izbila je žestoka svađa između Mbappea i Al-Khelaifija, koji ne razgovaraju otkako je Mbappe objavio da će sljedeće sezone otići iz kluba u Real Madrid. Dvojac se, prema pisanju Le Parisiena, zatvorio u prostoriju, iz koje se čula vika. "Tresli su se zidovi", piše francuski list. 

Iskoristio je opciju besplatnog odlaska

Mbappe (25) je došao u PSG 2018. godine za 180 milijuna eura iz Monaca. Iako je igrao s Lionelom Messijem i Neymarom, nije uspio osvojiti Ligu prvaka. To nije uspio ni ove godine, PSG je ispao u polufinalu od Borussije Dortmund. Već je neko vrijeme nezadovoljan i želi otići. Predsjednik kluba zadržao ga je prije dvije godine jednim od najvećih ugovora u povijesti nogometa.

Zarađuje oko 6 milijuna eura bruto mjesečno (2.7 milijuna neto), a dobio je i bonus od 180 milijuna eura samo za potpis ugovora te dodatnih 70 milijuna na kraju svake godine ugovora, koji je trebao trajati tri godine. No ponuđena mu je opcija da nakon dvije sezone ode besplatno, a tu opciju odlučio je iskoristiti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.