Lovren nije uspio izbjeći PAOK-ov ritual. Pogledajte snimku s prvog treninga

Screenshot: PAOK FC Instagram

PAOK je na društvenim mrežama objavio snimku s prvog treninga Dejana Lovrena (35). Podsjetimo, bivši hrvatski reprezentativac napustio je Lyon te ga je grčki klub ovoga tjedna doveo bez odštete. Iskusni stoper na prvom treningu morao je proći obred inicijacije.

Na snimci se vidi kako je na treningu vladala dobra atmosfera. Lovren se pokušao izmotati od PAOK-ova rituala, no čuje se kako netko od igrača govori: "Oprosti, ali ovo ne možeš izbjeći." Novi suigrači Lovrena zovu "Dežan", a čuju se hrvatski odnosno srpski jezik s obzirom na to da u PAOK-u brani hrvatski golman Dominik Kotarski, dok je u napadu srpsko krilo Andrija Živković.

Lovren u konačnici nije izbjegao ritual. Nogometaši su složili špalir, a on je krenuo glave pokrivene rukama dok su ga suigrači lagano udarali. 

Dinamo, Zenit, Lyon, Liverpool...

Lovren je započeo karijeru u Dinamu, a 2010. ga je zagrebački klub prodao upravo u Lyon za devet milijuna eura. U Francusku se vratio u siječnju 2023. godine, kada je za dva milijuna eura stigao iz Zenita. Osim u Lyonu i Zenitu, u inozemnoj klupskoj karijeri je nastupao za Southampton i Liverpool, s kojim je bio prvak Europe i Engleske.

U karijeri je odigrao 134 utakmice za Lyon, a najviše nastupa upisao je za Liverpool, čak 185. Za Hrvatsku je odigrao 78 utakmica, zabio pet golova te osvojio srebrnu i brončanu medalju na svjetskim prvenstvima, a od reprezentacije se oprostio u veljači prošle godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.