Mbappe: Osjećam se kao da Euro gledam u 3D tehnologiji kao svečani gost

Foto: EPA

KYLIAN MBAPPE slomio je nos u otvarajućoj utakmici francuske reprezentacije na Euru (pobjeda protiv Austrije 1:0) i ostatak turnira u Njemačkoj igra sa zaštitnom maskom na licu. To mu stvara ogromne probleme, priznao je na konferenciji za medije pred večerašnji susret protiv Belgije.

Nakon što je propustio ogled drugog kola grupne faze protiv Nizozemske, Mbappe je protiv Poljske odradio svih 90 minuta. Novi ispit za njega predstavljat će belgijska obrana, ali i kako se nositi sa zaštitom koju mora imati na licu. Promijenio ih je već četiri u nadi da će pronaći pravu. Na treningu je imao masku s bojama francuske zastave, što se krši s člankom 42. FIFA-inog pravilnika prema kojem sva zaštita mora biti jednobojna, pa je isprobao tri koje odgovaraju pravilima.

"Apsolutni horor", odgovorio je Mbappe na pitanje kako je igrati s maskom. "Mijenjam ih jer mi nijedna ne odgovara. Sužava mi vidno bolje i zadržava znoj. Osjećam se kao da Euro gledam u 3D tehnologiji kao neki svečani gost", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.