Modrić nahvalio ekipu na Instagramu. Bellingham mu odgovorio: Drugi svijet

LUKA MODRIĆ briljirao je u domaćoj pobjedi Reala nad Espanyolom (4:1) u šestom kolu La Lige. Gosti i donedavni drugoligaši poveli su u 54. minuti autogolom Courtoisa, ali slijedio je veliki preokret. U 58. minuti je izjednačio Carvajal, a u 75. Rodrygo donio Realu vodstvo. Tri minute kasnije Vinicius ga je povećao na dva gola razlike, a rezultat je postavio Mbappe u 90. minuti.

Modrić je dan nakon utakmice na Instagramu objavio svoju fotografiju s porukom: "Dobar nastup ekipe sinoć. Vamos! Hala Madrid!" Odmah mu se javio suigrač Jude Bellingham, koji mu je ostavio komentar "Drugi svijet". Modrićeva je objava za sat vremena skupila oko 130 tisuća lajkova.

Modrić odigrao utakmicu na visokoj razini

Realov legendarni hrvatski veteran (39) vodio je momčad kao kapetan u tek trećem nastupu kao starter ove sezone te pokazao treneru Ancelottiju da zaslužuje više prilika. Modrić je izdržao cijelu utakmicu, i to na jako visokoj razini.

Modrić je imao čak 6 ključnih dodavanja, a istaknuo se i dugim loptama. Imao je tek jedno netočno ovakvo dodavanje od osam pokušaja. Suigračima je priredio dvije velike prilike. Zbog svega navedenog zaslužio je visoku ocjenu 8.2 od Sofascorea.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.