Mourinho: Trebao je biti jedanaesterac i 2:0

U SINOĆ odigranoj utakmici polufinala Lige prvaka, Joe Cole je pogotkom u 29. minuti Chelseaju donio pobjedu i vrijednu prednost pred uzvrat, ali trener Jose Mourinho, iako zadovoljan igrom, smatra da je sudac oštetio njegov klub.

"Zadovoljan sam igrom u prvom poluvremenu. Igrali smo sjajno i stvorili nekoliko odličnih prilika. Liverpool je u nastavku s Crouchem igrao agresivnije, a mi smo čekali priliku iz protunapada", rekao je Mourinho nakon susreta.

"Ne razumijem zašto nam nije dosuđen jedanaesterac" zapitao se Mourinho. Mi se pitamo - koji jedanaesterac? Agger je igrao rukom, ali barem metar izvan kaznenog prostora.

No, Mourihno je nastavio inzistirati na tom penalu: "to bi bilo čistih 2-0 i potpuno druga priča. Još jednom ponavljam, propustili smo previše prilika u prvom poluvremenu i to je jedino čime nisam zadovoljan".

Liverpoolov trener Rafa Benitez, kao i obično, bio je kratak i direktan: "Dva vrlo različita poluvremena. Chelsea je kontrolirao igru u prvom dijelu, imao više šansi, a mi smo igrali malo bolje u drugom".

"S Crouchem sam htio dobiti na agresivnosti u zraku, ali njegovo uvođenje nije donijelo željeni rezultat. Morali smo istovremeno biti oprezni jer je Chelsea čekao na priliku iz protunapada. Siguran sam da u uzvratu, uz podršku naših navijača, možemo izboriti pozitivan rezultat", zaključio je Benitez.

M.J.
Foto:AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.