Navijači Istre prošlo kolo su se sukobili s Tramezzanijem. Sad su digli poruku

Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL

ISTRA je na otvaranju devetog kola SuperSport HNL-a pobijedila Osijek 2:1. Istra je ovom pobjedom preskočila Osijek i sad je na trećem mjestu s 11 bodova. Na kraju utakmice navijači Istre Demoni istaknuli su transparent na kojem je pisalo "Istra iznad svega". Znak je to pomirenja ultrasa Istre i trenera Paola Tramezzanija, koji su se sukobili prije tjedan dana.

U Šibeniku je eskaliralo nezadovoljstvo

Nakon utakmice prošlog kola, u kojoj je Istra na Šubićevcu remizirala sa Šibenikom bez golova, na kraju susreta je Tramezzani krenuo prema tribini kako bi se verbalno obračunao s navijačima. Demoni su mu nakon toga zaprijetili da će ga otjerati iz kluba.

Demoni su svoje viđenje situacije objasnili u priopćenju u kojem su naglasili da je trener "koji je prošlu sezonu ostvario veliku povezanost s tribinom i koji je jedini u nazad 20 godina doživio skandiranje navijača" na Šubićevcu "zaslužio da ostane bez imena u ovom proglasu". 

Nakon tog priopćenja javila se i Istra. "Mi nismo neprijatelji, već prijatelji. Ne smijemo biti neprijatelji. Iako se strast možda zategla, ne smije prekinuti naše veze ljubavi", poruka je kluba objavljena na Facebooku.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.