Trener Osijeka: Imam li povjerenje kluba? Ne vidim zašto bismo imali neki problem

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

ISTRA je na otvaranju devetog kola SuperSport HNL-a pobijedila Osijek 2:1 u poprilično bizarnoj utakmici. Naime, iako su pala tri pogotka, na cijelom susretu nije bilo nijednog udarca u okvir sve do 84. minute. Oba gola Istre zapravo su bili autogolovi, a zabio ih je Osijekov stoper Luka Jelenić. Za Osijek je pogodio Marko Soldo. Utakmicu je komentirao Federico Coppitelli, trener Osijeka.

"Bila je ovo posebna utakmica. Kada odnose usmjere dva autogola iz prve dvije prilike na utakmici, onda je to doista čudna situacija. Mnoge bi to ubilo u pojam, ali mi smo se u drugim dijelu ipak vratili i odigrali bolje. Bio bih sretniji da smo u prvom dijelu igrali s više energije i čvrstine. Ne može se nogomet igrati tako da se stvari rješavaju samo tehnički, moraš se malo uprljati i napraviti neki prekršaj. Očito je to stvar neiskustva", rekao je pa dodao:

"Istra je u tom pogledu bila odlična. Takvi moramo biti i mi. Mladi smo, znamo da će biti uspona i padova, moramo i dalje puno raditi na tome da ih što više smanjimo. Imam li povjerenje u klubu? Imali smo dobru seriju, ne vidim da bi ovo sada bio neki problem, mi smo u velikom poslu za koji treba vremena i strpljenja."

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.