Nestao je bivši igrač Seville. Boluje od depresije

Screenshot: YouTube

POLICIJA je pokrenula potragu za umirovljenim nogometašem Markom van den Boogaartom (37). Nitko nije vidio Nizozemca od 6. siječnja ove godine, a obitelj vjeruje da bi mogao biti u Španjolskoj. Van Den Boogaart je 2018. godine završio igračku karijeru.

Prema podacima Transfermarkta, od 2004. do 2018. godine nastupao je za mladu momčad Feyenoorda, rezervne sastave Seville te Real Murciju u Španjolskoj, kao i za nizozemske klubove NEC Nijmegen, Dordrecht, Barendrecht, Rijnsburgse Boyse i Amsterdam, što mu je bio posljednji klub.

Van den Boogaart navodno pati od depresije. "Mark je nestao u petak, 6. siječnja. Možda je u Španjolskoj. Zabrinuti smo za njega i jako nam nedostaje. Ako ste ga vidjeli ili imate bilo kakvu informaciju koja bi nam mogla pomoći u potrazi, javite policiji ili na infomarkmissing@gmail.com i +31644293420", objavila je njegova obitelj.

"Bivši igrač NEC-a Mark van den Boogaart nestao je 6. siječnja. Imate li informacije o njegovom nestanku? Pošaljite na infomarkmissing@gmail.com ili nazovite policiju", objavio je Van den Boogaartov bivši klub NEC.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.