Ni Saudijska Arabija ni Inter ni Hajduk. Perišić sprema iznenađujući transfer

Foto: EPA

IVAN PERIŠIĆ je ugovorno vezan za Tottenham i za sljedeću sezonu, no piše se da mu ponude pristižu s više strana, a nakon kombinacija koje ga vraćaju u Italiju i sele u Saudijsku Arabiju, u nekim pričama i u Hajduk, pojavila se i nova s Turskom. Prema pisanju tamošnjih medija, zainteresiran je Fenerbahče.

Slavni turski klub jučer je potvrdio dolazak Edina Džeke, a sad radi na novom transferu. Tvrdi se da su pregovori u tijeku i da bi Perišić mogao stići u klub koji je 19 puta slavio naslov turskog prvaka, a još 24 puta završio prvenstvo na drugom mjestu.

Pozivi s više strana

"Nas se povezuje sa svim mogućima, od Džeke, Perišića, Rakitića, More, mogu nabrajati... To je s jedne strane lijepo, ljudi žele prave igrače koji mogu pomoći, ali trebamo na kraju biti realni. Znate u kojim ligama oni igraju i koliko zarađuju. Jedno su želje, a drugo mogućnosti", rekao je nedavno na temu Perišića u Hajduku sportski direktor kluba Mindaugas Nikoličius i dodao:

"Naravno da ćemo mi sa svoje strane gledati svakoga tko je pravi i učiniti sve što je moguće da ga dovedemo... Svaki igrač ima svoju priču. Ako se pojavi mogućnost za velikog igrača, 'kapitalca', uskočit ćemo u tu priču."

Perišić je ranije rekao da bi volio odigrati barem jednu sezonu u Hajduku, no u ovom trenutku ima bogatijih ponuda i tek treba vidjeti kako će se sve razviti. U karijeri je nastupao za Sochaux II i Roeselare prije no što je zaigrao za Club Brugge, a onda ostvario transfer u Bundesligu. Bio je njemački prvak s Borussijom Dortmund i Bayernom (trostruka kruna), igrao za Wolfsburg i milanski Inter, a od 2022. je u Londonu. Hrvatski je reprezentativac od 2011. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.