LIGE PETICE

Niko Kovač u svađi sa zvijezdom: "Njih dvojica se ne podnose"

Foto: EPA

NIKO KOVAČ nije dobro ušao u sezonu sa svojim Wolfsburgom. U četiri utakmice još uvijek nema pobjedu, ima dva remija i dva poraza te je na 15. mjestu. Kao jedan od razloga ne baš dobrih rezultata njemački mediji navode činjenicu da se Kovač ne slaže najbolje sa zvijezdom Wolfsburga, napadačem Maxom Kruseom. Kruse je stigao u Wolfsburg početkom ove godine. U polusezoni je zabio sedam golova, no on i Kovač se ne podnose, piše njemački list Frankfurter Rundshcau.

"Hrvat ne poznaje milost, njegovi su igrači istrenirani sve do posljednjeg mišića. Nije trpio prohtjeve Thomasa Mullera i Alexa Meiera. Svatko tko poznaje Maxa Krusea zna da je on briljantan igrač koji stvara razliku na terenu, no on je slobodan duh, individualac koji nema dlake na jeziku", piše njemački list.

"Očito je da njih dvojica ne pašu. Nikako ne mogu odgovarati jedan drugome. Oni su kao vatra i voda. Krusea živcira Kovačeva strogoća. Wolfsburg igra nogomet kakav Kruseu ne odgovara. Njemu treba sloboda", piše Frankfurter Rundschau.

Napadač bi mogao napustiti Wolfsburg

Kruse je nakon poraza od Leipziga 2:0 u subotnjoj utakmici rekao da je Wolfsburg "mogao primiti četiri ili pet komada". Izjava je to kojom je izrazio jasnu frustraciju. Prijelazni rok još uvijek traje, a nije nemoguće da će Kruse napustiti Wolfsburg već ovog ljeta.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.