Olić potvrdio operaciju, vraća se tek u ožujku za Gruziju

IVICA OLIĆ je u ponedjeljak, u prijepodnevnim satima, kontaktirao izbornika Slavena Bilića, liječničku službu hrvatske reprezentacije, glavnog tajnika Zorislava Srebrića i HNS-ov odjel za medije te potvrdio vijest kako će u idućim danima u SAD-u, kod dr. Richarda Steadmana, obaviti operativni zahvat lijevog koljena.

> Olić teško ozlijeđen: Pauza najmanje 6 mjeseci!

Obavještava tako službena internet-stranica Hrvatskog nogometnog saveza, pozivajući se i na vijesti o napadaču Bayerna koje su u ponedjeljak plasirali njemački mediji.

Liječnik Bayerna dr. Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt će pokušati čim prije dogovoriti termin s klinikom u Vailu, u državi Colorado, te će sukladno istome Olić i supruga otputovati u SAD. Ivica nam je u razgovoru naglasio kako je maksimalno koncentriran na operaciju te da do završetka operacije neće kontaktirati s medijima, ali će putem klupske i press službe HNS-a javnost imati stalne informacije o njegovu zdravstvenu stanju.

Dr. Zoran Bahtijarević je naglasio kako kod Olića nije riječ o obnavljanju ozljede, o čemu se pojavila netočna informacija u dijelu medija, već je riječ o od ranije poznatom problemu s lijevim koljenom te je procijenjeno kako je operativni zahvat zapravo nužan jer je bol sve veća, više se ne može kompenzirati snažnom muskulaturom i voljnim momentom, te će ovim operativnim zahvatom Ivica praktički izgubiti najmanji dio sezone.

Prema saznanjima HNS-a, Olić bi mogao biti potpuno spreman za proljetnu utakmicu hrvatske reprezentacije s Gruzijom, koja je na rasporedu 26. ožujka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.