Perkovac nakon remija: Ja sam presretan, srce mi je puno

Foto: PIXSELL/Davorin Visnjic

U SUSRETU četvrtog kola skupine 5 kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. godine hrvatska rukometna reprezentacija je u Osijeku odigrala 25:25 protiv Nizozemske. Naši su rukometaši imali posljednji napad, pucao je Domagoj Duvnjak, ali je najbolji igrač u nizozemskim redovima vratar Bart Ravensbergen upisao svoju 15. obranu.

Hrvatska bi pobjedom bila napravila važan korak prema plasmanu na završni turnir koji će se od 10. do 28. siječnja sljedeće godine održati u Njemačkoj, a ovako će odluka o putnicima na EP biti poznata u travnju, kada su na rasporedu posljednja dva kola. Grčka vodi u skupini s bodom više od Hrvatske i Nizozemske.

''Teško za gledati? Ne, bilo je prekrasno. Srce mi je puno zbog ovih mladih momaka. Pogledajte Maraša, Kuzmanovića, Sirotića, Načinovića... Utakmica možda i nije bila najbolja, ali ovaj bod je zlata vrijedan'', rekao je izbornik Goran Perkovac nakon utakmice pa je nastavio:

''Moramo prihvatiti da više nismo sila, uvukla se nervoza u momke i zbog toga je početak bio tako loš, ali prezadovoljan sam kako su se momci izvukli i vratili u igru. Mi smo 99 posto na Euru. Naravno da želimo biti prvi u skupini, ali idemo dalje i kao drugi. No ono što je sigurno je to da idemo u Grčku po pobjedu.''
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.