Poginuo navijač uoči Realove utakmice

Foto: EPA

UOČI jučerašnje utakmice Real Sociedada i Real Madrida poginula je osoba dok je pokušavala ući na stadion Reale Arena u San Sebastianu. Navijač baskijskog kluba je pri ulasku na stadion pao preko ograde te se teško ozlijedio. Hitna služba je reagirala i odvezen je u bolnicu, no nije preživio. Real Sociedad, domaćin ove utakmice, izdao je priopćenje o ovom događaju.

Duboko žalimo zbog gubitka člana našeg kluba. Umro je sinoć nakon nesreće dok je pokušavao ući u Reale Arenu. Plavo-bijeli klub htio bi izraziti najdublju sućut obitelji i prijateljima poginule osobe, koja je bila i nositelj sezonske ulaznice. Prva ekipa igrat će u utorak protiv Mallorce s crnim trakama oko ruku, a bit će i održana minuta šutnje na prvoj sljedećoj utakmici u San Sebastianu, 28. rujna protiv Valencije.

Utakmica Real Sociedada i Real Madrida završila je pobjedom Kraljevskog kluba 0:2. Golove su zabili Kylian Mbappe i Vinicius, oba iz penala. Za Sociedad je dobru utakmicu odigrao hrvatski reprezentativac Luka Sučić, koji je u dva navrata pogodio stativu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.