Pogledajte kako su centimetri dijelili Sučića od dva gola Real Madridu

Foto: Profimedia

CENTIMETRI su dijelili Luku Sučića od toga da postane strijelac u utakmici Real Sociedada i Real Madrida. Hrvatski 22-godišnji veznjak uputio je ukupno četiri udarca prema golu na kojem je bio Thibaut Courtois, dvaput ga je bio i svladao, no na njegovu i na žalost njegovih suigrača i navijača, u ta dva pokušaja proslavi se ispriječio okvir gola.

Prije no što će prvo Vinicius Junior, a onda i Kylian Mbappe zabiti s bijele točke za konačnih 2:0 gostujuće momčadi u San Sebastianu, Sučić je morao žaliti za tih nekoliko centimetara koji su ga dijelili od toga da postane strijelac. Prvo je u 25. minuti žestoko raspalio s vrha šesnaesterca, nakon čega je lopta odsjela na okviru.

Dobio je pohvale španjolskih medija

Odmah na startu drugog dijela opet je hrvatski veznjak bio velika prijetnja za Real. Gađao je iskosa u suprotni Courtoisov kut, ali i tada je pogodio vratnicu.

Doprinos Luke Sučića igri domaće momčadi u jučerašnjoj utakmici Marca je popratila riječima da "nije mogao bolje iskoristiti priliku koju je dobio" i najavila da "Real Sociedad od njega može očekivati puno golova". El Desmarque je otišao i korak dalje pa je tako o 22-godišnjem hrvatskom veznjaku napisao da je nasljednik Luke Modrića.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.