Poslušajte reakciju Amerikanaca kad je Modrić izašao iz autobusa u Chicagu

Screenshot: X

NOGOMETAŠI Real Madrida stigli su u Chicago, gdje će u četvrtak odigrati pripremnu utakmicu s Milanom. Novinari Marce, poznatog španjolskog sportskog medija, izvijestili su o reakciji američkih fanova nakon što su vidjeli Luku Modrića (38), kapetana Reala i hrvatske reprezentacije, koji je nedavno produljio ugovor na još jednu sezonu.

Trener Carlo Ancelotti prvi je izašao iz klupskog autobusa te se zaputio u luksuzni hotel. "Deset mladih igrača bilo je oduševljeno dočekom ispred hotela. Njihova lica su sve rekla. Kada je Modrić izašao iz autobusa, krenulo je ludilo. Samo se uzvikivanje imena Arde Gülera i Endricka mogu uspoređivati sa snagom vriska koji je Realovu desetku tražio fotografiju", piše Marca i navodi da je Modrić dao nekoliko autograma.

Na društvenim mrežama objavljeno je više snimaka Realovih nogometaša kako izlaze iz autobusa. Navijači madridskog kluba uzvikivali su Modrićevo ime, što možete čuti i vidjeti na priloženoj snimci.

Modrić je legenda Reala

Modrić je legenda Reala u kojem igra od 2012. godine, kada je došao iz Tottenhama za 35 milijuna eura. U 12 godina upisao je 534 nastupa, 39 pogodaka i 86 asistencija te osvojio nevjerojatnih 26 trofeja, čime je izjednačen s Nachom Fernandezom kao najtrofejniji igrač u povijesti kluba.

S obzirom na to da je Modrić ostao u Realu, a Nacho otišao u saudijski Al Qadsiah, Modrić će novim trofejom postati Realov rekorder. Također, Nachov odlazak doveo je do toga da Modrić postane prvi kapetan Reala iako prošle sezone nije bio prvotimac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.