Rasprodano više od pola gostujuće tribine za utakmicu Istre i Dinama

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

ISTRA i Dinamo sutra u 17 sati u Puli igraju utakmicu 20. kola Supersport HNL-a nakon teškog poraza Dinama (0:3) od Lokomotive na Maksimiru u zaostaloj utakmici iz prvog dijela prvenstva.

Iako stanje u Dinamu nije dobro, i sudbina trenera Sergeja Jakirovića ovisi o utakmici na pulskom stadionu Aldo Drosina, i vjerojatno svakoj sljedećoj, stižu informacije kako je dan uoči utakmice rasprodano više od 800 karata za gostujući sektor namijenjen Dinamovim navijačima.

Već ova brojka, odnosno više od pola ukupnog kapaciteta južne tribine stadiona u Puli, govori o sasvim sigurno najbrojnijem gostovanju navijača Dinama u Puli u posljednjih nekoliko godina i jednom od najbrojnijih njihovih gostovanja u Istri ikada. 

Karte su i dalje prodaji. Za sjevernu i južnu tribinu u pretprodaji cijena je 8 eura, a za zapad 12 eura. Na dan utakmice trebale bi, prema Istrinom cjeniku, biti znatno skuplje, a moguće je da se za gostujuću tribinu više uopće neće prodavati. Istočna tribina nije otvorena za sutrašnju utakmicu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.