Psihopata se oprostio od MMA-a. Sad će se baviti samo drugim sportom

Foto: Igor Kralj/Pixsell

GLAVNA priča spektakularne priredbe FNC 19 u Puli, najveće regionalne MMA organizacije, bio je ogled između Vase Psihopate Bakočevića i Filipa Nitra Pejića. Sredinom druge runde meč je prekinut kad je Pejić srušio protivnika te ga dokrajčio udarcima na tlu. Iako se činilo da je hrvatski borac pobjednik, Vasin je kut uložio protest zbog jednog nedozvoljenog Pejićeva "soccer kicka" u glavu, nakon čega je uslijedila diskvalifikacija Pejića, a Bakočević je službeno proglašen pobjednikom.

No crnogorski as odbio je pobjedu, prišao Pejiću, podignuo mu ruku i uručio mu pobjednički pehar. Iako je bio jasno razočaran raspletom i pogreškom koja ga je koštala službene pobjede, nije prihvatio pehar, nego ga je ostavio u kavezu. Unatoč prijedlozima za što skoriji revanš, Bakočević ga je odbio i objavio da mu je ovo bila posljednja MMA borba, i to s nevjerojatnim skorom od 44 pobjede, 24 poraza i jednog remija.

No iako se oprostio od MMA-a, Bakočević ostaje u sportu te će se i dalje baviti jednom od najbrutalnijih vještina na svijetu - boksom golim šakama. Ima ugovor s BKFC-om, najvećom svjetskom organizacijom, a u tom je sportu zasad na savršenom omjeru od pet pobjeda i nijednog poraza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.