Realov as o Yamalu: Zastrašujuće je to što radi, čak i pomalo smiješno

Foto: Profimedia

LAMINE YAMAL, tek 17-godišnje desno krilo Barcelone, očarao je nogometne navijače, ali i suparnike zrelošću i kvalitetom svoje igre. Barcin tinejdžer već je europski prvak sa španjolskom reprezentacijom i španjolski prvak s klubom, a u oba ta uspjeha njegov je doprinos bio velik.

Na utakmicama Europskog prvenstva, koje je započeo kao 16-godišnjak, a pred finale proslavio je 17. rođendan, postigao je gol u polufinalu protiv Francuske i podijelio četiri asistencije. Dodavao je za golove u grupi protiv Hrvatske, u šesnaestini finala protiv Gruzije, u osmini finala protiv Njemačke, a onda i u finalu protiv Engleske.

Rüdiger: Mora mu se odati priznanje

U šampionskoj sezoni Barcelone uspjehu kluba pridonio je s pet golova i sedam asistencija, a u ovoj je na učinku od četiri gola i pet asistencija u osam odigranih susreta u La Ligi. Svime time impresioniran je i Realov stoper Antonio Rüdiger.

"Zastrašujuće je to što radi, čak i pomalo smiješno. Mora mu se odati priznanje. Za Barcelonu igra sa 17 godina, a tek ono što je napravio na Euru... Nadam se da će ostati zdrav, pred njim je briljantna budućnost", rekao je iskusni stoper.

Standings provided by Sofascore


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.