HNL

Rendulić: Dobili smo gol iz vjerojatno nepostojećeg kornera, no nije to najgora stvar

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

TRENER Gorice Krunoslav Rendulić prokomentirao je poraz 2:1 njegove momčadi u napetoj utakmici protiv Dinama. Pohvalio je svoju ekipu, istaknuo kako je oštećena jer smatra da je gol Dinama došao poslije nepostojećeg kornera, a i otkrio da je ozljeda koju je danas pretrpio Kristijan Lovrić, čini se, ozbiljnije prirode.

"Prije svega, čestitam momcima. Ponosan sam na njih, igrali su bez greške. Bili smo kompaktni i izuzetno dobri u obrani, a i opasni u napadu. Nažalost, drugi gol je došao tri minute prije kraja iz vrlo vjerojatno nepostojećeg kornera, no nije to najgora stvar. Najgore je što smo ostali bez Lovrića za sljedeću utakmicu, a prve prognoze nisu baš optimistične što se tiče njegove ozljede", rekao je pa dodao:

"Dinamo nas je pritiskao u drugom dijelu. S obzirom na njihovu kvalitetu, to je očekivano. Mi smo imali puno problema, igrali su nam rekonvalescenti Krizmanić, Pršir, Suk... Babec je imao kartone. Ali uz sve probleme smo pokazali dobru igru i dobru energiju. Ako budemo na tom nivou i dalje, nema straha za nas."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.