Reveillere: Protiv Dinama nećemo prosipati bodove

ANTHONY REVEILLERE, iskusni branič Lyona i francuske reprezentacije, predstavljat će veliki problem na Dinamovom desnom boku u sutrašnjem susretu 2. kola Lige prvaka. "Lavovi" su imali gust raspored proteklih dva tjedna odigravši čak šest utakmica u sedamnaest dana.

> Sammir: Da sam protiv Reala bio na svojoj razini možda bi im uzeli bod

"Ne osjećamo nikakav pritisak. Mirni smo, nema euforije uoči Dinama, ali koncentrirani smo na tu utakmicu. Znamo da je ulog velik i da u Ligi prvaka ne treba prosipati bodove na domaćem terenu. Pobjedom ćemo popraviti dojam nakon remija u Amsterdamu", rekao je Reveillere za Sports.fr.

Pobjedom protiv Bordeauxa u posljednjem kolu Le Championnata Lyon je proslavio točno godinu dana od posljednjeg poraza na domaćem Gerlandu. Lyonov bek vjeruje da će taj podatak psihološki više utjecati na goste.

"Tandem Lovren - Kone daje nam sigurnost"

"Važna nam je ta serija, nikoga se ne bojimo na svom terenu. Ovdje se uz pomoć naše publike želimo nametnuti, pokazati snagu i stvoriti pritisak na protivnika. Protiv Bordeauxa smo ispravili poraz kod Caena, ali još uvijek moramo ispraviti neke probleme. Svaka tri dana igramo utakmice sa istim obrambenim redom i zbog toga primamo malo golova, jako smo dobro uigrani. Lovren i Kone dobro surađuju na terenu, to je tandem koji odlično funkcionira i daje nam sigurnost", dodao je Francuz. Lyonu su izvan pogona Gourcuff, Lisandro Lopez, Cris...

"Postavili smo dobre temelje na početku sezone, a bit će još bolje kad se vrate ozlijeđeni igrači. To će nam dati svježinu i dodatnu kvalitetu", kaže kapetan Lyona:

"Drago mi je da sam dobio status kapetana. Kao jedan od najstarijih u momčadi imam više odgovornosti, ali i veće pravo glasa, pogotovo pored toliko mladih igrača koji mogu puno naučiti od iskusnijih. A kapetanska vrpca omogućava mi da i više pričam sa sucima", završio je uz smijeh Reveillere.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.