Dinamov napadač potpisao novi ugovor: "Samo jedno mjesto na svijetu se zove dom"

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

SANDRO KULENOVIĆ (24) ostaje u Dinamu, objavio je zagrebački klub te napisao da je napadač potpisao višegodišnji ugovor. Podsjetimo, engleski mediji pisali su da je za njega zainteresiran tamošnji drugoligaš Bristol City, no neće doći do transfera jer Kulenović ostaje u Dinamu, s kojim je prošle sezone osvojio SuperSport HNL i SuperSport Hrvatski kup.

Dosad je u modrom dresu odigrao 54 službene utakmice uz 11 postignutih pogodaka i šest asistencija, a računajući i prijateljske dvoboje, brojka se penje na 67 nastupa i 20 golova. Kulenović je nakon potpisivanja ugovora dao izjavu za službenu stranicu kluba.

Kulenović: Samo jedno mjesto na svijetu se zove dom, a za mene to je definitivno Dinamo

"Izuzetno sam sretan i ponosan što sam produljio ugovor s najdražim klubom. Samo jedno mjesto na svijetu se zove dom, a za mene to je definitivno Dinamo. Ovo je za mene veliko priznanje i motivacija da nastavim davati sve od sebe na terenu.

Hvala ljudima u klubu, stručnom stožeru, suigračima i našim nevjerojatnim navijačima na podršci koju mi pružaju. Veselim se novim izazovima i uspjesima u plavom dresu. Zajedno nastavljamo ostvarivati velike stvari", poručio je Kulenović, koji je ranije u karijeri nastupao za varšavsku Legiju, mladu momčad Juventusa, Rijeku i Lokomotivu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.