Sandra Elkasević o uvjetima u Parizu: Kameno doba. Trebam li nositi alat za lov?

Foto: EPA

DO POČETKA Olimpijskih igara u Parizu ostalo je još nešto više od dvadeset dana. Već mjesecima špekulira se o eventualnim teškoćama koje bi organizatori mogli imati, a sada se otvoreno počelo govoriti o velikim propustima. Sve je više izvještaja o lošim uvjetima u olimpijskom selu u kojem neke sobe nemaju klima-uređaje, a otvoreno nezadovoljstvo sada je pokazala i Sandra Elkasević (34), najbolja hrvatska atletičarka svih vremena i osvajačica dvije zlatne olimpijske medalje.

Ona je na Instagramu poručila: "Kreveti i stolice od kartona, sobe bez adekvatnog sustava rashlađivanja?! Da li je to san svakog sportaša?! Nakon godina treniranja, odricanja i sanjanja kako jednog dana postati Olimpijac, kako s ponosom braniti boje LIJEPE naše, sve to ostvariš i onda završiš u KAMENOM DOBU? Kratak upit za organizatore, da li je potrebno ponijeti i ALAT za lov? Kako bismo imali pravo na objed???"

Sandra Elkasević će u Parizu nastupiti na svojim četvrtim Olimpijskim igrama i pokušati osvojiti treću medalju. Nakon zlata u Londonu i Riju, u Tokiju je bila četvrta. Nedavno je u Rimu osvojila sedmo uzastopno europsko zlato i postala prva atletičarka u povijesti kojoj je to uspjelo. Također ima osvojenih i šest uzastopnih Dijamantnih liga od 2012. do 2017. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.