Slovenska MMA zvijezda: Srbijo, opet će biti plakanja u Zagrebu

Foto: Armin Durgut/PIXSELL

NAJVEĆI hit-borac hrvatske borilačke organizacije FNC Miran Fabjan u subotu je spektaklu FNC 19 u pulskoj Areni osvojio privremeni naslov prvaka u teškoj kategoriji nokautiravši u prvoj rundi Yorgana De Castra, Portugalca s iskustvom u FNC-u i PFL-u.

Na Fabjanovom mjestu trebao je biti hrvatski borac Ivan Vitasović, ali on je prije samo desetak dana morao otkazati nastup zbog ozljede. Uskočio je Slo Rocky i iskoristio priliku, potvrdivši da je jedan od najopakijih boraca regije, koji od povratka u MMA kavez prije nepunih godinu dana oduševljava publiku.

Fabjan: Ej, Srbijo. Bit će opet plakanja

Fabjan je nakon meča dao izjavu za Triangle TV te najavio borbu u Zagrebu s Aleksandrom Jokerom Ilićem, 35-godišnjim srpskim borcem koji u karijeri ima 15 pobjeda i šest poraza.

"Točno vidim rupe, točno vidim što ne može. Šest puta sam rekao što ću napraviti i napravio. Sedmi put Ilke nema šanse, to je drugi level. Možda pripremi neko hrvanje, pa da se može izvući, ali ni u jednom segmentu me ne može pobijediti. Bit će nokautiran", rekao je Fabjan, a zatim komentirao tvrdnju da je zvijezda regionalnog MMA-a:

"Nisam htio da se to dogodi, to se dogodi samo. Svi borci bi htjeli biti poput mene. To je glupost. To sam što jesam. Kad sam na vaganju osjetio energiju, kada me je to ponijelo... Kažem vam, to je bolje od seksa, od svega u životu što sam probao. Kad se unesem u facu i vidim nesigurnost protivnika, to me puni. Znam da sam najveći car. A i da znam da nisam, osjećam se kao najveći car."

"Ej, Srbijo. Bit će opet plakanja. U Zagrebu ćete plakati, plakati i plakati. Bolje je da počnete navijati za slovenskog Rockyja", dodao je Fabjan, koji je u ožujku dao veliki intervju za Index. Možete ga pročitati OVDJE.

Fabjan je na omjeru 5-3

Svojim agresivnim i atraktivnim stilom 39-godišnji Slovenac osvojio je fanove, a sada i FNC-ov pojas te popravio profesionalni omjer na 5-3, odnosno 5-1 od povratka MMA-u. U FNC-u je nanizao Fatiha Aktasa, Tomislava Spahovića i Marija Žgelu prije nego što je u lipnju u Beogradu izgubio od Darka Stošića.

Protiv prilično pasivnog De Castra (11-6) Slo Rocky je dominirao od početka, pogodio par low-kickova, a zatim i lijevi kroše, kojim je oborio protivnika i dokrajčio ga serijom udaraca na tlu. Sve je bilo riješeno u prvoj rundi i Slovenija ima novog FNC prvaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.