Sutra se igra derbi za vrh 1. SNL-a. Očekuje se preko 1000 gledatelja

Foto: HNK Vukovar 1991

HNK VUKOVAR 1991 i Cibalia sutra od 17 sati županijskim derbijem zatvaraju četvrto kolo SuperSport 1. NL-a. Ujedno je to utakmica koja će iskrojiti vrh ljestvice u početnoj fazi prvenstva. Naime, Vukovar je krenuo s tri pobjede i gol-razlikom 5:0 i trenutno drži prvo mjesto, a Cibalia je trenutno peta s dvije pobjede i remijem uz gol-razliku 7:1.

Vukovar tako nakon četiri gola ima priliku samostalno se odvojiti na prvom mjestu, a Cibalia bi eventualnim slavljem u gostima s deset bodova skočila na prvo mjesto. Na ovoj utakmici očekuje se preko 1000 gledatelja. Vinkovački Ultrasi u velikom će broju pohoditi Borovo naselje, što je već postao običaj u posljednje dvije sezone.

Lanjski viceprvak Zrinski Osječko 1664 nakon četiri kola ima pobjedu i tri poraza. Trenutno drži deveto mjesto. Rudeš, koji je uoči sezone kotirao kao prvi favorit prvenstva, također je slabo startao. Momčad iz Zagreba također ima pobjedu i tri poraza. Trenutno najlošije stoji BSK iz Bijelog Brda, koji ima bod u četiri utakmice uz gol-razliku 1:10. 

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.