Talijani: Vlašić će s tribina gledati jednu od Torinovih najvažnijih utakmica

Foto: Profimedia

TORINO i Lecce u 15 sati igraju utakmicu četvrtog kola Serie A. Tuttomercato u najavi piše da je to za Torino "jedna od najvažnijih utakmica posljednjih godina, iako je prvenstvo tek počelo". Talijanski novinari tvrdnju objašnjavaju time da će Torino eventualnom pobjedom doći na deset bodova i preskočiti gradskog rivala Juventus na vrhu ljestvice talijanskog prvenstva.

U njoj neće sudjelovati Nikola Vlašić (26), koji se još oporavlja od ozljede aduktor. Talijanski mediji navode da će Vlašić gledati utakmicu s tribina, dok je trener Torina Paolo Vanoli na konferenciji za medije govorio o hrvatskom reprezentativcu. "Vlašić je sve bliže povratku. Bio je sretan što je u petak sudjelovao u treningu sa suigračima, makar i u laganom ritmu. Idući tjedan će pojačati ritam, tako da je njegov povratak siguran", rekao je Vanoli.

Vlašić bi se 20. rujna trebao naći na klupi Torina za gostujući susret protiv Verone u petom kolu Serie A. Cilj je postepeno ga uvesti u sezonu, čiji je početak propustio. Podsjetimo, propustio je i Europsko prvenstvo na kojem Hrvatska nije prošla grupnu fazu.

Vlašić je dosad odigrao 72 utakmice za Torino

Vlašić je tijekom karijere igrao za Hajduk, Everton, moskovski CSKA, West Ham i Torino. U talijanski klub stigao je 2022. na posudbu, a godinu kasnije otkupili su ga za 10.6 milijuna eura. Dosad je za Torino upisao 72 nastupa, osam pogodaka i deset asistencija. Ugovor mu vrijedi do 2027., uz mogućnost produljenja na još jednu sezonu. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na deset milijuna eura.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.