Tomas: Bit će jako teško. Moramo se nametnuti i dominirati

Foto: Borna Jaksic/PIXSELL

OSIJEK u uzvratnoj utakmici drugog pretkola Konferencijske lige brani prednost od 1:0 na gostovanju kod mađarskog ZTE-a, a susret su najavili trener Stjepan Tomas i igrač Šime Gržan.

Tomas: Prednost se brzo istopi ako nisi fokusiran

"Čeka nas jako teška utakmica. Imamo psihološku prednost od 1:0, što je minimalna prednost. Međutim, slijedi nova utakmica, novih 90 minuta, i ta se prednost može brzo istopiti ako nisi fokusiran. ZTE je jedna dobro organizirana i disciplinirana momčad, igraju jako dobar nogomet", rekao je Tomas pa dodao:

"Mi moramo biti pravi svih 90 minuta, morat ćemo nametnuti našu igru i naš ritam, pokušati dominirati i kontrolirati utakmicu. Da smo stekli neku veću prednost, došli bismo možda ovdje mirniji, no 1:0 ti ne daje nikakvu prednost, čeka nas 90 minuta. Moramo pokušati zabiti gol, kontrolirati utakmicu i nadam se prolasku."

Gržan igrao u ZTE-u

"Bio sam tu pola godine na posudbi, poznajem ekipu, stadion i grad. Imamo svoj cilj, došli smo po prolaz i to ćemo probati ostvariti. Bitno je bilo pobijediti u Osijeku. Oni su čvrsta i nezgodna momčad. Nikog ne bi izdvajao od njih, mi smo bitni, to trebamo pokazati i proći dalje", izjavio je Gržan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.