Trener Gorice: Hajduk može biti prvak ako ovako nastavi

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

HAJDUK je na Poljudu pobijedio Goricu 4:1 u sedmom kolu SuperSport HNL-a. Velikogoričani su poveli autogolom Dominika Prpića u petoj minuti, a već šest minuta kasnije poravnao je 16-godišnji Bruno Durdov. Do kraja prvog poluvremena više nije bilo golova, no domaća momčad trenera Gennara Gattusa okrenula je u nastavku jer je Durdov zabio svoj drugi gol, a po jedan su dodali Marko Livaja i Niko Sigur.

Splićani su ovom pobjedom, barem privremeno, preuzeli prvo mjesto u hrvatskom prvenstvu. Imaju 17 bodova, tri više od druge Rijeke koja će u nedjelju u 20 sati igrati protiv Šibenika na Rujevici. Dinamo je treći s 13 bodova. Trener Gorice Rajko Vidović dao je izjavu nakon utakmice. 

"Mislim da smo odigrali do sada najlošiju utakmicu"

"Mislim da smo odigrali do sada najlošiju utakmicu. Nismo bili pravi. Došli smo s ciljem da probamo napasti Hajduk i to nam se isplatilo u petoj minuti. Pritiskom smo natjerali Hajduk na pogrešku. Napravili smo dosta individualnih grešaka, Hajduk je to znalački iskoristio.

Čestitam im na zasluženoj pobjedi. Čeka nas Slaven Belupo, moramo sve učiniti da se vratimo na pravi put", rekao je Vidović, prenosi Dalmatinski portal, a potom komentirao izjavu da su njegovi igrači prelagani u duelima: "Željeli jesmo, ali nismo uspjeli u našim namjerama. Nismo napravili ozbiljan faul. Hajduk je trenutno prejak za nas." Potom je odgovarao na pitanja novinara.

Kakvo je stanje s Radoševićem?

Prve prognoze su da je riječ o istegnuću ligamenata. Vidjet ćemo kad napravimo magnetnu. 

Poznato je da ste navijač Hajduka. Može li Hajduk biti prvak?

Navijač sam svih hrvatskih klubova. Ako Hajduk nastavi u ovom smjeru, može biti prvak.

Kako ste doživjeli smjenu svog kuma, Sergeja Jakirovića?

Žao mi je što je do toga došlo. To je pitanje za ljude u Dinamu. Mislim da je sve to bilo brzopleto.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.