Komentator na utakmici Dinama: Mislio sam da ovu rečenicu nikad neću izgovoriti

DINAMO je u nevjerojatnoj utakmici 7. kola SuperSport HNL-a izgubio u Koprivnici od Slavena 4:1. Gosti su poveli golom Brune Petkovića u 32. minuti da bi Slaven izjednačio u 45. preko Ljubana Crepulje i onda golovima Adriana Libera, Ivana Dolčeka i Ilije Nestorovskog u 68., 74. i 77. minuti došao do prve pobjede u ovoj sezoni.

Komentator MAXSporta, koji je pratio utakmicu Slavena i Dinama, bio je iznenađen onime što se događalo na terenu. Prilikom pogotka Nestorovskog rekao je: "Izlazi Slaven Belupo ponovno naprijed, na lijevoj strani širi ruke Alen Grgić. Ide Agbekpornu za Nestorovskog. Nestorovski, Nestorovski i 4:1 vodi Slaven Belupo protiv Dinama!"

Nastavio je nakon kratke tišine: "Povratnički pogodak Nestorovskog u SHNL-u. Za 4:1 Slaven Belupo protiv Dinama. Evo rečenice za koju sam rekao da je možda nikada neću izgovoriti."

Dinamo je u krizi

Bio je ovo prvi susret Dinama nakon što je smijenjen trener Sergej Jakirović, kojega je koštao poraz od Bayerna (9:2) u Ligi prvaka. Zagrebački sastav vodio je privremeni trener Sandro Perković i pod njime je nastavljen niz loših rezultata. Nakon remija s Rijekom (1:1) i poraza od Hajduka (0:1) u domaćem prvenstvu, a zatim katastrofe u Münchenu, Dinamo nije došao do boda protiv Slavena, kojem je to prva pobjeda u sezoni.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.