Turci: Džeko želi igrati još dvije sezone. Skoro sva ulaganja su mu u Hrvatskoj

Foto: Profimedia

EDIN DŽEKO (38) odlučio je napustiti Fenerbahče, a trener momčadi Jose Mourinho to mu je i dopustio. Kao i prošle sezone, Džeko ima ponuda iz Saudijske Arabije, no bliži je odluci da karijeru nastavi u Hrvatskoj u kojoj ima uhodane poslove. Javljaju to turski mediji najavljujući skorašnji rastanak BiH napadača i turskog velikana.

Nastavak karijere u Hrvatskoj podrazumijeva SuperSport HNL i, još preciznije, dolazak u Hajduk. Spominje se njegova ideja o umirovljenju nakon još dvije odrađene sezone, a Hajduk kao odabir zbog posla s nekretninama koji vodi u Splitu i blizine ugostiteljskog posla u Dubrovniku, gdje također ima kuću.

Prošle sezone je zabio 25 golova

"Džeko planira igrati još dvije godine, a poslije nogometne karijere planira se baviti biznisom, a ne nogometom. Gotovo sva njegova poslovna ulaganja su u Hrvatskoj", navodi se u tekstu.

Džeko, nekadašnji igrač Wolfsburga, Manchester Cityja, Rome i Intera, pod ugovorom je s Fenerbahčeom i za sljedeću sezonu. U prošloj je zabio 25 golova i asistirao 10 puta u 46 odigranih utakmica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.