Tužan doček naše reprezentacije, više novinara nego navijača

U ZAGREBAČKU je Zračnu luku u subotu pola sata nakon ponoći sletio avion s našim reprezentativcima, koje je dočekalo oko 50-ak ljudi, uključujući i brojne predstavnike sedme sile.

Mlakim pljeskom malobrojnih navijača bili su pozdravljeni naši reprezentativci koji su jedan po jedan izlazili pred okupljene ljude, a najveći je pljesak, čak i ovacije, dobio Darijo Srna koji se fenomenalnim pogotkom iz slobodnog udarca upisao u strijelce na Svjetskom prvenstvu.

Darijo, međutim nije želio ništa komentirati, tek je doviknuo kako je on svoje rekao.

Uz Darija, pažnju okupljenih navijača, ali i novinara zaokupio je sin našeg izbornika i naš "fantazista" Niko Kranjčar. Njega je dočekalo 15-ak mladih navijačica i navijača koji su od njega tražili autograme i fotografirali se s njim, na što je Niko sa smiješkom pristao.

No, niti on, kao ni većina naših reprezentativaca nije bio spreman na davanje bilo kakvih izjava i komentara. Kazao nam je tek kako je dan nakon remija s Australcima i ispadanja sa Svjetskog prvenstva jako teško.

Jedini tko je bio raspoložen za kakav-takav kratki razgovor bio je Marko Babić. "A što reći? Svima nam je žao što nismo uspjeli." - rekao je za Index Babić.

Na pitanje što nije štimalo u našoj reprezentaciji, te zašto su naši napadači, kojih je Cico na raspolaganju imao pet, bili toliko neefikasni, Marko je kratko kazao neka pitamo izbornika.

"Svi hoće zabiti gol, ali što je bilo ne znam. Ništa, što je tu je, sada idemo dalje" - rekao je Marko Babić.

Avion je prije Zagreba sletio u Split, gdje su ostali Tudor i Pletikosa. U Njemačkoj su ostali braća Kovač, Šimunić i Klasnić, ali i naš izbornik Cico Kranjčar.

A.H.
Foto: N.B.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.