VIDEO Matanović je povaljao čitavu poljsku obranu, ali je pogodio gredu

Foto: Profimedia

HRVATSKA je u 2. kolu Lige nacija u Osijeku pobijedila Poljsku 1:0 prekrasnim golom Luke Modrića u 51. minuti susreta. Hrvatska je tako došla do prve pobjede u skupini nakon što je u četvrtak izgubila u gostima od Portugala. U drugoj utakmici u ovoj skupini Portugal je okrenuo protiv Škotske i golom Ronalda u 88. minuti pobijedio 2:1.

Momčad Zlatka Dalića mogla je i uvjerljivije slaviti, a najveću šansu za povećanje vodstva imao je Igor Matanović. Sjajni 21-godišnji napadač Eintrachta imao je čak sedam udaraca na gol Skorupskog, a najbliže golu bio je u 55. minuti. Sosa mu je idealno odigrao u sredinu, a Matanović je pobjegao jednom igraču, onda povaljao dvojicu da bi iskosa s desne strane pogodio gredu.

Već u sljedećem napadu je primio loptu na rubu šesnaesterca, brzo se okrenuo, ali je pucao pokraj gola. Da je bio malo strpljiviji i bolje se namjestio, vjerojatno bi to bolje ispalo, ali i ovako se Matanović pokazao kao igrač, koji može puno donijeti reprezentaciji. Njegove promašaje pogledajte OVDJE.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.