VIDEO Ovo je trenutak u kojem je Real ostao bez nezamjenjivog igrača

Screenshot: Marca

FRANCUSKI reprezentativac i prvotimac Real Madrida Eduardo Camavinga morao je napustiti trening reprezentacije zbog ozljede. Snimke pokazuju da je Camavinga bio u bolovima i da se uhvatio za desno koljeno nakon duela s Ousmaneom Dembeleom. Nakon prvih pregleda Camavingi je dijagnosticirano istegnuće desnog koljena, što je ozljeda koja će zahtijevati dulji oporavak.

Marca doznaje da bi mogao potrajati šest do osam tjedana, što znači da Francuz ove godine više neće igrati. Vratit će se u Madrid, gdje će se napraviti još jedna evaluacija ozljede. Trenutak ozljede možete pogledati OVDJE.

Realov univerzalni vojnik

Treba istaknuti da je Camavinga u posljednjih godinu dana postao čovjek od najvećeg povjerenja Carla Ancelottija. Može se reći da je mladi Francuz zapravo Realov univerzalni vojnik jer pokriva nekoliko pozicija.

Igrao je u veznom redu kao zadnji vezni, što mu i jest primarna pozicija, ali redovito popunjava i poziciju lijevog beka te je neke utakmice zaigrao i kao centralni veznjak. Stoga ne čudi da mu je Real nedavno dao i novi ugovor do 2029. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.