Nakon duge pauze vraća se hrvatski reprezentativac. Hoće li ga Dalić zvati?

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

NIKOLA VLAŠIĆ (26), ofenzivac Torina i reprezentacije Hrvatske, vraća se nakon što je zbog ozljeda za klub posljednji put igrao početkom svibnja, a za nacionalnu momčad početkom lipnja. To je otkrio Paolo Vanoli, koji je na mjestu trenera Torina naslijedio Ivana Jurića:

"Vlašić je sredinom tjedna trenirao s prvom momčadi, ali nije konkurirao za gostovanje kod Verone (pobjeda Torina 3:2, op. a.) zato što igrači koji se dugo oporavljaju imaju program koji treba poštovati, a on je vrlo važan igrač i ponavljanje ozljede bilo bi ozbiljno. Zato želim da se proces oporavka dobro završi, bez komplikacija." Ipak, dodao je: "Nikola je počeo trenirati s nama. To je bilo dobro, ali mora odraditi završni dio te će idućeg tjedna definitivno biti s nama."

Vlašić se vraća prije utakmica reprezentacije u listopadu

To bi značilo da Vlašić konkurira za tri preostale utakmice Torina prije pauze zbog utakmica reprezentacija u Ligi nacija. Vlašić je za Torino odigrao 72 utakmice uz 8 golova i 10 asistencija otkako je prije dvije godine došao u taj klub iz West Hama, prvo na posudbu, a onda i definitivno, uz odštetu od 10.6 milijuna eura.

Za Hrvatsku je odigrao 56 utakmica, na kojima je postigao 8 i namjestio 3 gola. Dalić ga cijeni toliko da ga je vodio na Euro iako je već tada bio ozlijeđen te mu je dao da igra u zadnjoj utakmici prije EP-a. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.