Vušković se vraća za dvije godine. Trener mu predložio da dotad promijeni sport

Foto: EPA

NJEMAČKI drugoligaš Hamburger SV odlučio je omogućiti Mariju Vuškoviću povratak momčadskim treninzima od rujna 2026., nakon što odradi suspenziju zbog dopinga. Do tada će Vušković trenirati samostalno kako bi se pripremio za povratak u profesionalni nogomet.

Trener HSV-a Steffen Baumgart predložio je Vuškoviću sudjelovanje u malonogometnim ligama poput Baller Leaguea i Icon Leaguea, kao način održavanja forme. "Važno je da se Mario općenito održava u formi", rekao je Baumgart. "Neka razmisli o igranju malonogometne lige. Konačnu odluku će donijeti on sam. Mario već sada intenzivno trenira i pokazuje da je 100 posto spreman za povratak."

Već su mu dali novi ugovor

Klub je potvrdio da će Vuškovićev trenutačni ugovor, koji istječe 2025., biti obnovljen istekom njegove suspenzije. Vušković je zahvalio klubu na podršci: "Jasno je da je trenutačna situacija narušila ugovor, ali HSV mi je pružao podršku na razne načine, i to je razlog zašto sam odlučio ostati. Učinit ću sve kako bih se vratio bolji nego ikad."

Osim toga, Vušković je istaknuo važnost podrške kluba: "HSV za mene predstavlja više od običnog kluba. Njihova podrška i nedavni posjet suigrača i stožera u Splitu puno mi znače. Vrlo sam zahvalan i crpim puno energije za naš zajednički cilj 2026."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.