BOKS

Youtuber: McGregor ne š*vi ženu jer je ružna, a Dana White ne može do pi*ke

Foto: Getty Images/Gulliver Image

JAKE PAUL, poznati youtuber je prije mjesec dana odradio drugu boksačku borbu u životu u kojoj je nokautirao NBA zvijezdu Natea Robinsona. Bio mu je to drugi profesionalni meč u životu, a za trećeg želi najglamuroznijeg mogućeg suparnika, Conora McGregora.

Paul žestoko po McGregoru, njegovoj ženi i problemima sa zakonom

Irski MMA borac je svoj jedini boksački meč odradio protiv Floyda Mayweathera prije dvije godine, ali je izjavio da bi još koji put u karijeri želio probati borbu u ringu. Paul se nada da će mu biti suparnik i snimio je video u kojem je žestoko izvrijeđao McGregora i predsjednika UFC-a, Danu Whitea.

"Dobro jutro, McGregor, pičkice. Tučeš starce po baru i vjerojatno masturbiraš jer ti je dosadilo ševiti onu ženu. Ona je četvorka, možeš bolje od toga. Moj tim ti je danas poslao ponudu od 50 milijuna dolara, više nego što ćeš ikada vidjeti. Ali odbit ćeš jer te strah poraza od youtubera. Ti imaš 0-1, a ja 2-0 omjer. Imao sam osmi najprodavaniji događaj u povijesti, a ti se boriš protiv Poiriera koji na Instagramu ima manje pratitelja od mojeg psa", rekao je Paul za McGregora.

Dani Whiteu je poručio da je ćelava pička

"A ti, Dana White, ti si jebena pičkica. Kažeš kako postoji nula posto šanse za ovu borbu. Nula posto šanse postoji samo da ti dođeš do pičke. Vas dvojicu je strah. Potpišite taj ugovor, kreteni. Nemoj biti irska kuja!", poručio je predsjedniku UFC-a.

Paulov brat Logan također je popularan youtuber, a nedavno je uspio brata učiniti ljubomornim tako što je ugovorio borbu protiv Floyda Mayweathera.

Trenutno je McGregor koncentriran samo na UFC borbu protiv Dustina Poiriera koja će se održati na priredbi UFC 257 23. siječnja. Eventualna pobjeda mogla bi mu donijeti pojas prvaka lake kategorije ili barem prvog izazivača.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.