Zvijezde Cityja i Borussije (D) nakon poraza od Srbije kritizirale teren u Leskovcu

Foto: Profimedia

NOGOMETAŠI Švicarske upisali su i treći poraz u trećoj utakmici ovosezonskog izdanja Lige nacija, ovaj put u Leskovcu, gdje je s 2:0 bolja bila domaća reprezentacija Srbije. U nadoknadi prvog poluvremena Nico Elvedi je pogodio vlastitu mrežu za 1:0 Srbije, dok je domaćin prednost povećao krasnim golom koji je postigao Aleksandar Mitrović. Srbija je sad na omjeru od jedne pobjede, remija i poraza.

Više švicarskih nogometaša požalilo se nakon utakmice na uvjete u kojima je ona odigrana, a složni su bili oko stanja terena. Tako je Manuel Akanji, 45 milijuna eura vrijedan stoper Manchester Cityja, nakon susreta izjavio: "Ne bih htio ovo koristiti kao izgovor, ali očito je da nije lako igrati po ovakvom terenu. To je jedan od najgorih terena na kojima sam u životu igrao."

Kobel: Teren je bio loš

Akanji je istaknuo da travnjak nije bio glavni uzrok poraza njegove reprezentacije, a s tim se složio i golman Gregor Kobel. Ipak, ni golman Borussije Dortmund nije propustio istaknuti loše uvjete za igru.

"Teren je bio vrlo loš. Pokušali smo igrati, ali zatvorili su Granita Xhaku i nismo se uspjeli prilagoditi. Definitivno loša utakmica za nas", rekao je Kobel.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.